Leiderschapsprogramma in combinatie met Handelsmissie in Colombia: DEEP DIVE

Om als ondernemer bewust te worden van de mogelijkheden die er bestaan in de Colombiaanse markt, zal een juiste begeleiding voor u van groot belang zijn. Kennis over het land en de cultuur verwerven zijn noodzakelijk om onnodige risico’s te vermijden en uw bedrijf hulp te bieden bij een succesvolle voorbereiding op de Colombiaanse markt.

In November 2017 en februari 2018, zal IDC met een delegatie op handelsmissie gaan naar Medellin en Bogota in Colombia. Tijdens deze missie krijgt u de mogelijkheid om naast de zakelijke de culturele en sociale kant van Colombia te leren kennen. Tijdens de missie hebben wij een leiderschapsprgramma gekoppeld. U krijgt jdens deze missie de gelegenheid om minstens twee gerelateerde bedrijven te bezoeken onder begeleiding van onze ervaren experts.

Wilt u informatie over het programma DEEP DIVE, neem dan gerust contact met ons op.