Nieuwe medewerker per 1 juni: Tjandra Lake

Mijn naam is Tjandra Lake en per 1 juni ben ik gestart als Program Manager bij Interpoint B.V. Vanuit St. Maarten zal ik de relaties op dit prachtige eiland onderhouden en zorgen voor de schakel tussen NL en SXM.

Gezien een groot deel van mijn familie hier woonachtig is, heb ik het eiland al tientallen keren bezocht en is mijn affiniteit met de mensen, cultuur en omgeving alleen maar gegroeid. Net zoals mijn liefde voor het eiland in zijn geheel. Dit heeft dan ook geleid tot het besluit in St. Maarten te gaan wonen.

In Nederland heb ik na het behalen van mijn diploma in Hotel Management meer dan 10 jaar gewerkt in de Management Consulting hoek. Gedurende deze periode heb ik ook mijn Bachelor diploma in Bedrijfskunde in ontvangst mogen nemen.

In mijn werk als consultant heb ik bij vele bedrijven een ‘kijkje in de keuken’ mogen nemen. De passie van het analyseren en adviseren van Management teams hoop ik dan ook voort te mogen zetten bij Interpoint en haar relaties.

Ik kijk uit naar een positieve en vruchtbare tijd waarin mooie samenwerkingsverbanden de ruimte zullen krijgen om te bloeien.

Tjandra