Financiën voor non-financials

Anisha Sukul

Upcoming courses

Details

Als leidinggevende, manager of ondernemer bent u geen financieel specialist. Toch wilt u de jaarrekening kunnen lezen en analyseren, en deze vertalen naar operationeel bedrijfsbeleid.  Na deze cursus Financieel management voor non-financials heeft u snel kijk op de financiële positie van uw organisatie en neemt u beslissingen met meer vertrouwen. Sluit dit aan bij uw leerwensen? Schrijf u dan direct in.

Voor wie is de training Financieel inzicht voor niet-financiële managers?

De basiscursus Financieel management voor niet financiële managers van 2 dagen is specifiek afgestemd op niet-financieel geschoolde leidinggevenden, managers of ondernemers die hun financieel inzicht willen verbeteren.

Wat ontwikkel ik?

Na de cursus Financieel inzicht kunt u de jaarstukken beter lezen en doorgronden, waardoor u de vertaalslag kunt maken naar het operationele bedrijfsbeleid. De waarde van de balans en winst- en verliesrekening neemt toe. U leert met kengetallen werken, zodat u snel inzicht heeft in de financiële positie van uw afdeling en organisatie. Bovendien bent u na de cursus een betere gesprekspartner geworden voor de directie en financieel manager. U krijgt meer grip op uw afdeling, het wordt gemakkelijker om beslissingen te nemen en de resultaten nemen toe.

Onze aanpak

De cursus bestaat uit 2 dagen met één week tussen de cursusdagen in. De tijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard wordt de koffie, thee en lunch voor u verzorgd.